Samenkomsten

Dienst op zondag

De samenkomsten zijn er op gericht om God te aanbidden en Hem te ontmoeten. Onze tijd van lofprijs en aanbidding wordt gekenmerkt door enthousiaste zang en muziek maar ook door momenten van stille aanbidding.

Iedere zondag is er een uitdagende, praktische boodschap. Naast aanbidding en prediking hebben gebed en voorbede een centrale plaats in onze samenkomsten.

Iedere zondag om 10.00 uur begint onze samenkomst en deze duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is er uitgebreid tijd voor koffie en aandacht voor elkaar.

Door de week

Woensdagavond is de vaste avond waarop doordeweekse gemeente activiteiten plaatsvinden die voor iedereen toegankelijk zijn. Deze activiteiten zijn bedoeld om op een laagdrempelige manier, met open deuren voor iedereen, ons geloof praktisch te maken en met elkaar/ van elkaar te leren.

Zo wordt er 2x in de maand Estafette georganiseerd. Dit is een avond die voor iedereen toegankelijk is en waarin praktische thema’s op interactieve wijze besproken worden. Voor de data verwijzen wij naar onze agenda.

Kinderen & tieners

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt iedere zondag (afhankelijk van de leeftijd) een eigen kinderdienst verzorgd en voor de allerkleinste is er iedere week oppas.

De tieners komen maandelijks bij elkaar. Op deze avonden gaan gezelligheid, nadenken en discussie over actuele onderwerpen hand in hand.